Stadionok.hu

 

 

Kicsi a Diósgyőr stadionja

Magyarországon példátlan, ami Miskolcon, illetve Diósgyőrben történik a csapat háza táján. A szurkolók mérkőzésről-mérkőzésre egyre többen vannak a hazai bajnokikon, amivel országos nézőcsúcsot állítottak fel a legutóbb, a Győr elleni rangadón.

 

A mérkőzésen 10 000 ember szurkolt a lelátókon, és még így is több, mint 200 drukker maradt a stadionon kívül, mivel az összes rendelkezésre álló hely elfogyott a találkozó elott. A soron következő hazai mérkőzésekre is várhatóan megtelik majd az Andrássy úti aréna és biztos, hogy még többen érdeklődnek majd a DVTK sikereinek az elkövetkezendőkben is.

A klub szakmai vezetése folyamatosan egyeztet a stadion kibővítési lehetőségeiről

- Mindent megteszünk azzal kapcsolatban, hogy hogyan tekinthetné meg még több néző a Diósgyőr itthoni mérkőzéseit - nyilatkozta a DVTK.eu-nak az egyesület marketing igazgatója. Körmöndi Zoltán kiemelte, tudja, milyen nagy az elvárás a szimpatizánsoktól, ezért a hatóságokkal és a rendőrséggel várhatóan még a szezon végén megszületik a megállapodás, így remélhetőleg jövő tavasztól az eddig lezárt gyár felőli állóhelyi szektorokat is birtokba vehetik majd a szurkolók.

Forrás - DVTK.eu

Diósgyőr - Győr meccs után

{youtube}IH1tQz5ua34{/youtube}